sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Yhteenveto 3/2018: säästöjä säännöllisiin kuluihin

Tilanne 1.3.2018 (21/72) suluissa lähtötilanne 1.6.2016


Asunnosta maksettu: 76 588 euroa (60 771)
Säästötilillä: 5 724 euroa (10 901)
Muilla tileillä: 8 404 euroa (?)
Käteisenä: 580 euroa (510)
Arvo-osuustilillä: 843 euroa (400)
Osakkeiden markkina-arvo: 13 30 euroa (324)
Rahastoissa: 6 777 (2 459)
S-Osuuskauppojen jäsenyydet: 600 euroa

Yhteensä 112 103€, tavoitteesta kasassa 70 % (75 296)
Säästöt ilman asuntoa 35 515€, tavoitteesta 59 % (14 525)

Varallisuus karttui helmikuuussa 5 166 euroa verrattuna parin kuukauden takaiseen, ilman asunnon osuutta 3 637 euroa.
Mahtava kasvu säästöissä, vaikka itse sen sanonkin. Tosin tämä johtuu melkein kokonaan edellisestä työstäni saamistani lomarahoista.
Mitäs muuta kuuluu? 
Olen viihtynyt uudessa työssäni ja esimiestehtävissä mahtavasti. Aina uudessa paikassa aloittaessa on pyörällä päästään ensimmäiset kuukaudet, mutta on ollut nautinnollista huomata, kuinka asiat alkavat jäsentyä. Nyt jo olen kokenut uudenlaisia onnistumisen tunteita ja vaikeitakin haasteita. Ehdottomasti oli siis oikea päätös vaihtaa vanhasta työstä ja olen ymmärtänyt hyvän esimiehen ja johdon sitoutumisen tärkeyden. Näitä uudessa paikassa tuntuu olevan.

Säästöprojektille en ole ehtinyt uhrata jurikaan aikaa. Olen kuitenkin yrittänyt elää säästellen ja tuhlailu on jäänyt. Suurimpia mutoksia kuukausittaisiin kuluihin ovat olleet bensakulujen huomattava vähentyminen firman bensakortin myötä, päiväkotimaksujen pienentyminen ja vanhemmille maksamani velan erien loppuminen. Näillä säästän kuussa jo lähes 400 euroa. Tähän kun vielä lisätään toivottavasti pian myyty auto, joka oletettavasti tuo kassaan noin 8000 euroa ja vähentää kuukausittaisia kuluja vielä toiset 400 euroa automaksujen, vakuutusten ja verojen myötä.

7 kommenttia:

 1. Hyvin olet saanut säästöön ja maksettua kämppää pois :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla sinusta! Minua kiinnostaisi, minkälaisia esimiestyön haasteita olet jo kohdannut ja mitkä tekijät tekevät työstä kivan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteet ovat lähinnä liittyneet resursointikysymyksiin. Hirveästi hommaa ja aikaisemmin mitään ei ole kirjattu minnekään. Tämän kaaoksen setviminen on ollut ensimmäinen prioriteettini ja nyt parin kuukauden jälkeen koen, että kokonaisukuva alkaa hahmottumaan. Hahmottaminen ei toki tuo lisää työntekijöitä, mutta on auttanut priorisoinnissa. Lisämausteen on antanut erään työntekijän irtisanominen, joka on vaikuttanut ilmapiiriin. Lisäksi uusi strategia on tulossa tuutista ulos ja ennen sitä tuntuu työntekijöillä olevan suunta vähän hukassa. Mutta uskon, että kun vaan saadaan strategia julkaistua ja sen mukaan voidaan suunnata tekemistä, alkaa hyödytkin näkymään.

   Kivan työstä tekee monipuolisuus ja ehdottomasti se, että tässä yrityksessä johto tukee tekemisiäni. Edellisessä tätä minun alaani ei nähty vielä tarpeeksi merkityksellisenä, jotta siihen oltaisiin oltu valmiita panostamaan. Täällä asiat ovat toisin. Tuntuu, että minulla on mahdolisuus vaikuttaa isoon kuvaan pidemmällä aikavälillä ja lopputyön kautta pääsen erityisesti rakentamaan mahtavaa juttua töihin. Tuntuu, että tämä juttu on juuri se mitä tuo organisaatio ja työntekijät ovat kaivanneet.

   Poista
 3. Mielenkiintoinen blogi! Jaan kanssasi samoja ajatuksia työstä ja taloudesta. Täälläkin tulevaisuudessa siintää unelmien koti. Lisäksi tuntuu että nainen on jollakin tapaa outo jos haluaa panostaa työhön ja uraan ja todella outo jos vielä palkallakin on merkitystä :) Kiva että meitä on muitakin outoja! https://voikonainenymmartaarahasta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Hei, luotto yksilöiden välillä on rahoitustapahtuma, jolla lainataan rahaa suoraan ihmisiltä ilman pankin väliintuloa. Suurimman osan ajasta se tehdään perhe- tai ystävällisessä ympäristössä. Mutta viime aikoina voit lainata muukalaiselta. Olen valmis tarjoamaan lainoja kenelle tahansa, jolla on mahdollisuus maksaa se takaisin ilman huolta. Odotan innolla tekemistäni kanssasi, jos tarvitset todella luottoa ja jos se on hyvää.

  Sähköposti: ( simondurochefort@gmail.com )

  VastaaPoista
 5. Hei ja tervetuloa Spotlight Global Loan Services -palveluun, nimeni on Claudia Klein, olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko kipeästi taloudellista vahvistusta? Tarvitsetko lainaa eri tarkoituksiin? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä yritykseeni | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsApp: +4915758108767 | ja laina tililläsi 24 tunnin sisällä, koska tarjoamme erinomaisia ​​lainapalveluja kaikkialla maailmassa.

  Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja (henkilökohtainen laina, yrityslaina ja paljon muuta), tarjoamme sekä pitkä- että lyhytaikaisia ​​lainoja, ja voit myös lainata jopa 15 miljoonaa euroa ja annamme lainoja alhaisella korolla. 3% vuodessa. Yritykseni auttaa sinua saavuttamaan erilaisia ​​tavoitteita monenlaisilla lainatuotteilla.

  Tiedämme, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat siihen ratkaisun, monilla ihmisillä on niin vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta tai muilta rahoituslaitoksilta korkean kiinnostuksen vuoksi korko, riittämätön vakuus, velkasuhde, matala luottopisteet tai muut syyt

  Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä 24/7 - voit saada lainaa ja suorittaa maksutapahtumasi missä ja milloin tahansa

  Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluja. Kyselyihin / kysymyksiin? - Lähetä sähköposti osoitteeseen | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsApp: +4915758108767 | tai verkkosivuston kautta: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Perheesi, ystäviesi ja työtovereidesi ei tarvitse tietää, että sinulla on vähän rahaa, kirjoita meille vain ja saat lainaa.

  Taloudellinen vapautesi on sinun käsissäsi !!

  VastaaPoista
 6. Heippa! Toiveikkaana käyn täällä aina välillä kuikuilemassa, josko nyt kuuden vuoden tultua täyteen tänne ilmestyisi tilannekatsaus siitä, miten kaikki meni. Olisi tosi mielenkiintoista kuulla; maailma on kuitenkin muuttunut hurjasti näinkin lyhyessä ajassa. Toivottavasti kaikki on hyvin.

  VastaaPoista