Minä ja projektini

Olen kahden lapsen äiti ja amk:sta joitakin vuosia sitten valmistunut tradenomi. Aion kuudessa vuodessa saavuttaa urallani ja henkilökohtaisessa elämässäni unelmoimiani asioita. Olen naimisissa, mutta tämä on ennen kaikkea minun projekini.


Blogin ideana on raportoida projektin edistymistä sekä pohtia päivänpolttavia aiheita uraan, perheeseen, rahaan, säästämiseen, sijoittamiseen ja näiden yhdistämiseen liittyen. Tämän on tarkoitus auttaa minua avaamaan ajatuksiani, motivoida saavuttamaan tavoitteeni sekä samalla kenties tarjota pohdittavaa muille samoja asioita miettiville. Sukupuoli, koulutustausta tai perhetilanne ei ole este vaan kaikki on kiinni omasta tahdosta, hyvästä suunnitelmasta ja pienestä tuurista, olemisesta oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Tervetuloa mukaan! 


Aikataulu kaikille tavoitteille on 6 vuotta eli päättyy 31.5.2022

Päätavoitteet:

 1. Unelmien koti perheelle. Arvo noin 500 000 euroa, josta ainakin 160 000 rahoitetaan omilla säästöistä.  (laina vs säästöt, Miksi tavoitella velkavankeutta?)
 2. Uralla eteenpäin. Esimerkiksi esimiesasema isommassa yrityksessä, palkka haluamallani tasolla (5500 e/kk).
 3. Järkevä sijoitussuunnitelma tehty ja toteutuksessa

Homman etenemisestä yhteenveto täällä.

4 kommenttia:

 1. Miksi pitää olla pörssiyhtiö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymyksestä. Hyvä tarkentaa, että nämä kaikki ovat vain esimerkkejä ja konkretiaa. Ei tarvitse olla pörssiyhtiö, mieluummin kuitenkin isommanpuoleinen yritys, jossa eteneminen, kouluttautuminen ja osaamisenkehittäminen on helpompaa. Myös asunnon hinta on vain arvio, siitä, mitä noin 100-150 neliöinen asunto maksaa haluamallani alueella. Jotta sen hommaaminen on mahdollista, on edetään uralla. Minua kiinnostavat esimiestehtävät ja niihin tähtään. Tuo palkka ja alaiset ovat siis oma arvioni.

   Poista
  2. Muokkasi vähän tekstiä, jotta idea tulee selkeämmin esille.

   Poista
 2. Mukavaa välillä lukea blogia, jossa tavoite ei ole pelkästään säästäminen, vaan on myös uraan liittyvistä tavoitteista kirjoituksia. Toivottavasti kuusivuotissuunnitelman jälkeenkin maltat sijoittaa, varallisuuden kertyminen yhteen tuottamattomaan kohteeseen kuulostaa itsestä hankalalta. Omia ajatuksiani voi tarkemmin tutkailla osoitteesta: https://tiemenestykseen.blogspot.fi/

  VastaaPoista