keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Äiti laskee nyt korkoja ja suunnittelee ruokaostoksia

Kuukausi nyt blogin kirjoittamista takana ja fiilis on mitä mainioin. Tekstejä 25, katseluita yli 6000 ja kommenttejakin ihan kivasti. Tuntuu, että saan taas tehdä jotain tuottavaa. Pohtimalla parempia ratkaisuja talouteemme, tutkimalla sijoittamista, etsimällä uusia keinoja säästää ja vain kirjoittamalla omia ajatuksiani, tunnen kantavana korteni kekoon perheemme hyväksi.  Tämä toinen äitiysloma ahdisti etukäteen, koska olin juuri päässyt takaisin nauttimaan työnteosta ja omasta ajastani töissä. Minusta oli taas tullut minä, eikä vaan toisistahuolehtija. Yleinen vireystilani on myös noussut. Ennen nämä jatkuvasti huonosti nukutut yöt olisivat vieneet mehut päivistä, mutta nyt jaksaa, kun on mielekäs harrastus.

Toki nautin myös lasten kanssa olemisesta, ulkoilusta, leikeistä ja pienten ihmisten huimasta kehityksestä. Kaipaan kuitenkin myös jotain omaa ja nyt olen sen löytänyt. Blogin kirjoittaminen, juttujen hahmotteleminen, kokeilu ja testaus on helppo tehdä lastenhoidon ohessa: ajatustyö rattaita työnnellessä, testaaminen esimerkiksi kauppareissulla ja kirjoittaminen ja laskelmien teko nukuttaessa lapsia ja heidän nukkuessaan. Liian hallitsevaa tästä ei saa tulla, että lapset jäisivät vähemmälle huomiolle.

Kiitos kaikille kommentoijille. Olen positiivisesti yllättynyt kommenttien tasosta. Olen saanut kannustusta, hyviä vinkkejä ja löytänyt toisia mielenkiintoisia blogeja. Etukäteen pelkäsin vähän, että meno olisi kuin keskustelupalstoilla, mutta ei tietoakaan semmoisesta. 

Jatketaan tästä ja komentoikaahan jatkossakin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti