tiistai 30. elokuuta 2016

Muistakaa käyttää lounarit

Yritin sitten tänään maksaa 2015 vuoden lounasseteleillä. Ei kelvannut. Olen aina luullut syystä tai toisesta, että seuraavana vuonna saa vielä käyttää lounareita. Onneksi tuo oli yksittäinen kappale ja sen menettäminen ei juuri kirpaise. Pikainen tarkistus kaappiin ja sieltä löytyi kymmenen 2016 vuoden lounaria, joita olen pantannut vuoden takaa.  Keskimäärin kaksi lounaria käytettävänä joka kuukaudelle. Yhteensä 80 euron arvosta ravintolaruokaa, ihan kiva.

Muistakaan muutkin tarkistaa lounarinne ja muut päiväyksensisältävät etulipareenne ja käyttää ne ennen määräaikaa!


3 kommenttia:

  1. Aikaisemmin puolisolla oli myös paperisia lounareita. Ainakin lähiseutumme marketit joissa oli myynnissä ruokaa lämpötiskistä hyväksyi lounarit maksuksi. Hyödynsimmekin lounareita näin myös koko perheen ruokailuun aika ajoin.

    VastaaPoista
  2. Entisestä duunista sai kans paperilounareita. Tuli käytettyä niitä enemmän myös iltaisin ja viikonloppuisin (terkut vaan verottajalle...). Silloisen kaupungin lounaat olivat lähes kaikki 10-12 € joten lounasetu ei oikein siinä summassa auttanut. Nykyään on mobiilisysteemi, jossa palkasta vähennetään lounaan arvo. Harmi, ettei voi hyödyntää työajan ulkopuolella, mutta toisaalta näppärä.

    VastaaPoista
  3. Meillä on myös nykyisessä työssä suoraveloitus palkasta. Harmi vaan, että nyt maksetaan koko verotusarvo, kun edellisessä työssä maksettiin vaan verot. Silloin tuo oli todellinen etu, enää en ole varma voiko kutsua eduksi, jos maksaa yli kuusi euroa lounasruokalan makkarasta ja muusista tai makaronilaatikosta.

    VastaaPoista